Новости

Три форварди з дублями стали зірками ігрового дня НХЛ

Крайній нападник "Вегас Голден Найтс" Райллі Сміт став головною зіркою вечора в Національній хокейній лізі, доклавшись до перемоги невадців в овертаймі над "Торонто Мейпл Ліфс" (4:3).

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт ліги.

На третій сходинці хіт-параду опинився правий нападник "Сіетла" Джордан Еберлі. Канадець відкрив рахунок дальнім кидком уже на 38-й секунді двобою з "Нешвіллом" (5:1). Під завісу ж стартового періоду він опинився перед воротами в затяжній атаці "Кракен" і чітко розібрався з Саросом.

Другою зіркою вечора став капітан "Ванкувера" Бо Хорват. Центрфорвард теж оформив дубль у канадському дербі проти "Оттави" (6:4): під завісу першого періоду зіграв на добиванні, а в третій 20-хвилинці на "п'ятаку" ефектно замкнув простріл Гарланда від лівого борту.

Нарешті Сміт із "Вегаса" став подвійним героєм команди. У середині фінального періоду він вирвав для "лицарів" нічию і перевів гру в овертайм. А там розкішно реалізував вихід 1 в 0 та закріпив лідерство невадців у Західній конференції НХЛ.

Тим часом на Сході в лідерах опинився "Бостон". "Брюїнз" на два очки випереджають "Нью-Джерсі", а "Нью-Йорк Айлендерс" відстали на чотири пункти.

До слова, раніше форвард "Вегаса" Кессел оновив рекорд НХЛ за кількістю проведених поспіль матчів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.