Новости

Зеленський та Сунак прогулялися Києвом і подивилися на знищену техніку РФ: відео

Президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Британії Ріші Сунак, який сьогодні завітав з візитом до Києва, прогулялися столицею.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Зеленського.

Під час прогулянки Зеленський та Сунак ушанували пам'ять українських героїв та оглянули виставку знищеної техніки росіян.

"Лідери поклали квіти до Стіни пам’яті загиблих за Україну, що біля Михайлівського Златоверхого монастиря, і вшанували пам’ять українських воїнів хвилиною мовчання", – пише пресслужба.

Фото: Володимир Зеленський, президент України (president.gov.ua)

Також прем'єр Британії встановив лампаду до пам'ятного знака жертвам Голодомору 1932-1933 років, який розташований на Михайлівській площі.

Додамо, що під час прем'єрства Борис Джонсон також приїздив до Києва низку разів. Минулого літа лідери країн також оглянули виставку знищенної техніки росіян і відвідали Свято-Михайлівський Золотоверхий монастир у столиці.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що Сунак приїхав до України під час якої зустрівся з президентом. Під час свого візиту прем'єр анонсував новий пакет військової допомоги, до якого увійдуть системи протиповітряної оборони.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.