Новости

У Києві тимчасово не працюватиме швидкісний трамвай: його замінять автобуси

З опівночі суботи, 31 серпня, у Києві припинили курсування швидкісні трамваї №1 та №3. На маршрути буде виведено автобуси.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Київпастранс".

За даними "Київпастрансу", зупинка трамваїв пов'язана з ремонтом трамвайної колії на вулиці Жилянській. Для забезпечення перевезення пасажирів буде організовано тимчасові автобусні маршрути.

Трамвай №1 "Михайлівська Борщагівка -вул. Старовокзальна" замінить автобус. Він курсуватиме: вул. Симиренка – бульв. Миколи Руденка – просп. Леся Курбаса – просп. Любомира Гузара – вул. Борщагівська – вул. Жилянська – вул. Старовокзальна – вул. Жилянська – вул. Борщагівська – просп. Любомира Гузара – просп. Леся Курбаса – вул. Володимира Покотила – бульв. Миколи Руденка – вул. Симиренка.

Трамвай №3-Т "Кільцева дорога – вул. Старовокзальна" також замінить автобус. Він курсуватиме: просп. Леся Курбаса – просп. Любомира Гузара – вул. Борщагівська – вул. Жилянська – вул. Старовокзальна".

Раніше РБК-Україна розповідало про те, як діяти коли у громадському транспорті електронна система оплати дає збій і при перевірці виявляється, що квиток не був просканований.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.